PDA

View Full Version : prob with date function



Anonymous
08-14-2002, 05:55 AM
Hello,
I got problem in JfreeReport0.7.5b verstion agian.
Actually when i m not using Items tag that time i not getting date.
what is the problem i cant understand..
my XML File is


<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>
- <report name="Sample Report 1" width="468" height="648">
- <reportheader height="48" fontname="Serif" fontstyle="bold" fontsize="20">
<label name="Label1" x="0" y="0" width="100%" height="24" alignment="center" baseline="20">Residents Report</label>
</reportheader>
- <reportfooter height="70" fontname="Serif" fontstyle="bold" fontsize="16">
<label name="Label 5" x="0" y="11" width="100%" height="24" alignment="center">*** END OF REPORT ***</label>
</reportfooter>
- <pageheader height="18" fontname="Serif" fontstyle="plain" fontsize="10" onfirstpage="true">
<rectangle x="0" y="0" width="100%" height="100%" color="#AFAFAF" weight="0" />
<date-function name="date1" x="0" y="0" width="100%" height="14" alignment="right" baseline="12" format="EEE, MMM d,yyyy" function="report_date" />
<line name="line1" x1="0" y1="16" x2="0" y2="16" color="#CFCFCF" weight="2.0" />
</pageheader>
- <pagefooter height="18">
</pagefooter>

- <groups>
- <group name="ResidentReport">
- <groupheader height="121" fontname="Monospaced" fontstyle="bold" fontsize="9" pagebreak="false">
<label name="Label 1" x="0" y="1" width="76" height="9" alignment="left">Patient Id</label>
<label name="Label 2" x="100" y="1" width="76" height="9" alignment="left" />
<label name="Label 3" x="250" y="1" width="76" height="9" alignment="left">Residents No.</label>
<label name="Label 4" x="350" y="1" width="76" height="9" alignment="left" />
<label name="Label 5" x="0" y="21" width="76" height="9" alignment="left">Conclution</label>
<label name="Label 6" x="5" y="41" width="76" height="9" alignment="left" />
<label name="Label 7" x="250" y="101" width="76" height="9" alignment="left">Doctor Name</label>
<label name="Label 8" x="350" y="101" width="76" height="9" alignment="left" />
<label name="Label 9" x="0" y="101" width="76" height="9" alignment="left">Date</label>
<label name="Label 10" x="80" y="101" width="76" height="9" alignment="left" />
</groupheader>
- <groupfooter height="18" fontname="Monospaced" fontstyle="bold" fontsize="9">
</groupfooter>

- <fields>
<field>date1</field>
</fields>
</group>
</groups>
- <functions>
- <function name="report_date" class="com.jrefinery.report.function.ReportPropertyFunction">
- <properties>
<property name="reportProperty">report.date</property>
</properties>
</function>
</functions>
</report>

where i m wong plz tell me
Thanks in Advance
Sandy

Anonymous
08-14-2002, 08:36 AM
Hi,
I couldn't find any problem with the xml you provided. Because, the date-function tag in page header section being displayed correctly. BTW, as far as I know there is no relationship between the date function and items tag. You can always ignore any band you want.

Hope this helps
Ash

Anonymous
08-18-2002, 12:34 PM
Hello,
Thanks for reply me but even now i am facing samer problem.I dont know what is the problem & how can i fixed it this bug.
U can also check my xml if any problem in my xml plzz tell me how can i fixed.
If no problem in my xml then what i do for this bug..
Thank in Advance
Sandy

Anonymous
08-19-2002, 10:11 AM
Hi,

I was able to reproduce the problem. I'll track the beast down and fix it today ....

Have more fun,
said Thomas

Anonymous
08-19-2002, 05:32 PM
Hi,

I hope I fixed that problem, but I can't validate it anymore, everything (even the old version worked fine during the last test today, I' going to get mad with this one :( ). I reworked the ReportPropertyFunction to update its value on every event, not only on the ReportStarted-Event, and I removed the multiple storage of the properties name (once as String "field", as Property "reportProperty" and as property "field", arrggghh :) ).

Have more fun,
said Thomas