PDA

View Full Version : How to change "all-member"?



chang33
09-28-2003, 07:07 PM
Hi,
Most hierarchies have an all-member, which is parent of all other members of the hierarchy.
Now, I want to change "all-member" to other word such as "xxx-member".
Actually, I want to change the word "all" to chinese.
So which code should I modify in mondrian.jar?
Thanks.

chang33
09-28-2003, 07:51 PM
Hi,
There is one more word I want to replace.
The "Measures" in the colume or row titile.
Where should I modify?
Is it possible that I dynamically assign?
Thanks.

chang33
09-28-2003, 11:44 PM
I have solved the "all-member" problem.
But I still can't figure out how to replace the "Measures" in the colume or row titile.

cuishibin
10-12-2003, 10:15 PM
Where did you modify?
Thanks!

zongfeng
10-19-2003, 08:26 PM
you can modify
\WEB-INF\classes\com\tonbeller\jpivot\mondrian\resources.properties
I have resolved this two problems .you can contact me using
zong_feng@263.net
,also i come from china.
current problem i meeted is how to remove the "Measure" row.

jhyde
10-19-2003, 08:29 PM
This is a JPivot issue: please post to a JPivot forum.

ronerlu
06-17-2004, 03:05 PM
Hi zongfeng,
Where had you gone ? There maybe have some mistake in Your email address :
zong_feng@263.net
,because i can't be successless to send mail to you via the mail address.
I want discuss with you about the Mondrian !
Regard,
Roner