PDA

View Full Version : How can I fresh the Cub in memory?



ffo_uci
10-16-2003, 09:15 PM
How can I let the OLAP reload data when user click the start link(I use JPivot)? Should I add following statement into JSP files:
mondrian.rolap.CachePool.instance().flush()
And could this "flush()" be called in the JSP to let OLAP server reload data?
Thanks a lot.

jhyde
10-17-2003, 01:02 PM
Yes.

uramisten
04-14-2004, 04:50 AM
will this invalidate the whole cube and force a reload of everything from DB as it does when initializing? (dimension elements, aggregations and all?) If not, how can I do that?
Ati