PDA

View Full Version : Problem running mondrian.sh



tylerblack
11-20-2003, 01:22 PM
When I try to run mondrian.sh, I get the following error:
: command not found:
'ondrian.sh: line 12: syntax error near unexpected token `in
'ondrian.sh: line 12: `case $(uname) in
My skills in shell scripting are slim to none, so I have no idea what the syntax should be. I've had some leads on possible bad characters ie: newlines where they shouldn't be, but not knowing where characters should be in the first place doesn't really help with the debugging process.
Please help. Young, aspiring developer losing hope in the value of open source.

jhyde
11-20-2003, 01:37 PM
I suspect you are running Linux, and your mondrian.sh is in DOS format. Use the 'dos2unix' command to convert it to UNIX format, and maybe it will work better.

tylerblack
11-20-2003, 02:13 PM
Perfect! Thank you, Julian.

tafoutch
06-07-2009, 06:57 PM
Hi, first I work in a unix environment, I want to use mondrian with workbench, I created the cube with workbench but I don't knew how to configure mondrian with it.

Thank you answer me, if someone really knows the answer answer me!!!!:(:(:(