PDA

View Full Version : Trimming fields in Text file output



surenm
01-25-2006, 05:06 PM
The Text file input has the option of trimming the data after it is read.


Does the Text file output also have the option of trimming spaces ?



When I generated the output, all the fields were fixed width. I could not find the option to specify trimming.

surenm
01-25-2006, 05:08 PM
I know I could use Javascript for trimming but I am looking something very simple like a property on the output

MattCasters
01-25-2006, 10:01 PM
Yeah, but you did try the "Minimal Width" button, right?
You see, you CAN specify the width of fields, but you don't have to.


Matt

surenm
02-03-2006, 08:19 PM
I had missed the 'Minimal Width' button. Thanks.