PDA

View Full Version : post still refers to old system



begunrom
12-19-2006, 05:50 AM
I noticed that a lot of posts refer to other posts in the system. At convertion time the posts have been migrated but as the links have not, they point to an invalid reference (old site). Could this be fixed?

example = at the following link:

http://forums.pentaho.org/showthread.php?t=25783

you will find there the text =
"In our Workflow FAQ:

What criteria did Pentaho use to select a Workflow Engine?
Why did Pentaho select Enhydra Shark as the core workflow engine?

http://www.pentaho.org/index.php?opt...2&Itemi d=283 (http://www.pentaho.org/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=283)


From our workflow discussion forum, by Pentaho founding engineer Doug Moran:

http://www.pentaho.org/index.php?opt...id=131&catid=7 (http://www.pentaho.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=275&func=view&id=131&catid=7)


"

gmoran
12-19-2006, 11:45 AM
Hi !

In the course of migrating the forum data, we did actually fix up over 430 cross post URLs. I know, this doesn't alleviate the frustration when the thread YOU are interested in still has a broken URL, but I wanted to note that we made a valiant effort to fix up as much as we could :)

I have manually fixed up the URLs int he post you sent, although the workflow FAQ was taken off our web site until we could give workflow the attention it deserves on the technical side. We intend to address broken URLs (if possible) as we find them, so please do point them out!