PDA

View Full Version : Cube Designer



gscollato
05-08-2007, 09:33 AM
:confused: Hi all!
I have a very simple question about Cube Designer.
Is it possible modify a cube already created with Cube designer?
If It is, how is the way?

Thank you!!!!
Gaetano

wgorman
05-09-2007, 10:02 AM
Unfortunately Cube Designer can't edit existing cubes. You can still modify the Cube by editing the XML.

Will

gscollato
05-21-2007, 06:23 AM
Thanks for your quick reply,but i think that the given solution is too hard for us.
Do you think that in the next releases will be possible modify cubes from the cube designer instead of the xml?

Thank you for all

Gaetano

markmal
05-30-2007, 02:32 PM
You can try Mondrian Schema Workbench to modify cubes.