PDA

View Full Version : Pentaho demo IT_XX



Giovanni
11-04-2007, 11:00 AM
Dear all,

I've installed Pentaho Demo version on my XP Pc and when I've tried lo run it everything went well but the gui interface not.
It's really easy to understand the problem opening the jpg attached here.
I would like to HIDE all the IT_XX code but I didn't find anything to do it.
Do you have a smart solution or better an easy solution to this problem (becouse I'm not a programmer..)
Thanks for attention
Giovanni

ingo.klose
11-05-2007, 07:40 AM
HI Giovanni,

either edit or delete messages_it.properties and portlet_it.properties in the folder

...\pentaho-demo\jboss\server\default\deploy\pentaho.war\WEB-INF\classes\org\pentaho\locale

After restarting the demo you should either see your translations or the English lables, depending if you edited/translated or deleted the files.

Regards,
Ingo

P.s.: The path is for release 1.6

lfaustino
11-05-2007, 10:26 AM
Hello,

I have the same problem. I already erased the 2 files suggested, but the problem remains.
Is there something else that can be done?

Thanks in advance

Luis Faustino

wseyler
11-05-2007, 10:57 AM
If you're using the RDBMS repository, you will have to go to the admin page and hit the "Update Solution Repository" to get it to accept the changes into the RDBMS

Bill

lfaustino
11-05-2007, 12:53 PM
If you're using the RDBMS repository, you will have to go to the admin page and hit the "Update Solution Repository" to get it to accept the changes into the RDBMS

Bill

Hi Bill,

Unfornately I've done this but still not solved.
Any other suggestion?

Thanks,

Luis Faustino