PDA

View Full Version : Design Studio Error



Fischi
06-23-2008, 07:14 AM
Hi,

I am getting the following error when I click on New Action Sequence or New JFreeReport Wizard File.

Please consult me with hints about solving this problem, so that I can work with the Design Studio.

file:///C:/Users/frank/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpgLg,

Frank

bugg_tb
06-23-2008, 07:40 AM
Add a project

Fischi
06-23-2008, 08:08 AM
Hi,

thank you.

Was a good idea, I don't thougt of.

Now it works goold.

Lg,

Frank