PDA

View Full Version : [Mondrian] Role dynamique



foubou31
07-03-2008, 05:14 AM
Bonjour,

Je travail avec mondrian, je souhaite créer des roles en fonction des utilisateurs (filtre par le nom d'utilisateur), si je crée des roles statiques en niveau du fichier xml, ça marche nickel, mais le faite que j'ai plusieurs utilisateurs je souhaite le faire d'une maniéré dynamique.

Pouvez vous me donner des pistes SVP??

Merci d'avance.

Maria Roldan
07-03-2008, 09:39 AM
here you have two threads that could help
http://forums.pentaho.org/showthread.php?t=56371
http://forums.pentaho.org/showthread.php?t=46715

foubou31
07-03-2008, 10:48 AM
Thank you Maria Roldan

foubou31
07-07-2008, 10:24 AM
Hi Maria Roldan,

I have the same probleme like you in this post http://forums.pentaho.org/showthread.php?t=56371, please can you explaine me step by step instructions to implement dynamic roles? (for example, role for state CA, Role for state NY... ) I would appreciate that! Thanks in advance.

Maria Roldan
07-07-2008, 11:10 AM
I was expecting you to explain me! :rolleyes:

I couldn't make it...

Why don't you post a reply in that post, so people in the forum remember that there is a question waiting for some answers, thank you!

mc