PDA

View Full Version : How to use roles working with Report Designer



jmgarcia
02-03-2011, 07:11 AM
Hello people,

I am having problems using Mondrian Rols working with Report Desinger 3.6, I don´t know if this is possible.

Rols are working fine in BI Server but the problem is with prpt report.

Any help will be useful.


Regards.

jmgarcia
02-11-2011, 08:51 AM
No body knows how to solve this problem?

Thanks

keitwb
02-23-2011, 09:09 AM
I have this same question. Can somebody at least respond and say if it's possible or not?

Taqua
02-23-2011, 03:26 PM
Within PRD you will have to specify your roles inside the datasource dialog. Given that PRD has no user-database nor access to the BI-Server's internals, we cannot automatically derive roles for the current user, as the concept of user does not exist.

At the moment, there is no way to specify a "designtime only" role.