PDA

View Full Version : Issues with saiku-adhoc



mgie
02-13-2012, 09:30 AM
Orkan

please open pentaho-solutions\system\saiku-adhoc\web\js\adhoc\Settings.js

and change
BASE_URL: "http://localhost:8080/pentaho/content",
to
BASE_URL: "http://127.0.0.1:8080/pentaho/content",

tell me if that helps

orkan
02-13-2012, 10:41 AM
It's OK
Thank You

orkan
02-13-2012, 02:27 PM
for example Human Resources > Offices > Active

orkan
02-13-2012, 05:09 PM
Orkan

please open pentaho-solutions\system\saiku-adhoc\web\js\adhoc\Settings.js

and change
BASE_URL: "http://localhost:8080/pentaho/content",
to
BASE_URL: "http://127.0.0.1:8080/pentaho/content",

tell me if that helps

but on a remote server not working

mgie
02-13-2012, 05:23 PM
for now you have to put the same url in that Settings.js that you also put in your pentaho configuration

mgie
02-13-2012, 05:28 PM
for example Human Resources > Offices > Active

hehe, yeah. that one field also does not work in the pentaho interactive reporting demo. i will look into it

orkan
02-14-2012, 09:49 AM
hehe, yeah. that one field also does not work in the pentaho interactive reporting demo. i will look into it

It's not a bug for the boolean values with cda TRUNK-20120213

orkan
02-16-2012, 05:05 AM
for now you have to put the same url in that Settings.js that you also put in your pentaho configuration

You method not works for a remote server.

When I have used values with a Polish charset I see bugs (attachment).
In Saiku Analysis no problem (attachment).

mgie
02-16-2012, 05:32 AM
I created cases at http://github.com/Mgiepz/saiku-adhoc/issues for these problems. you can monitor when they get solved