Hitachi Vantara Pentaho Community Forums

Search Forums:

Type: Posts; User: jburgam; Keyword(s):

Search Forums: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    5,195

    jasper 1.2.8

    Hi,

    i followed jcon's suggestion and my report works fine except for the pie chart it has. The url of the image is really weird

    ...
  2. Replies
    6
    Views
    3,076

    Re:Problems with reports

    Thank you Pranav,

    I appreciate your help. I'll try with the latest build.

    I followed the examples and managed to get my reports work creating them from scratch in the pentaho studio. It...
  3. Replies
    6
    Views
    3,076

    Re:Problems with reports

    Hi Pranav,

    This is weird, when i publish using the local option it doesn't generate the xaction file. This is the log from the console:


    Writing to...
  4. Replies
    6
    Views
    3,076

    Re:Problems with reports

    Thank you Pranav for your replay,

    i've checked everything you suggested but i'm still getting the same error.

    One thing i've noticed is that the path inside the report definition isn't pointing...
  5. Replies
    6
    Views
    3,076

    Problems with reports

    Hi,

    first of all sorry for my bad english.

    I can't make any of my reports work. I'm using the report wizard and everything looks fine in the preview until i deploy them to the server -By the...
Results 1 to 5 of 5
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.