Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: URGENT!!! Pentaho Bi Server CE 5.0.1 - Error with Chrome v61

  1. #11
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by caralomi View Post
    The path is supposed to be a folder within PUC such as /public that would export all the folders below the public folder
    I'm using this command:

    ./import-export.sh --export --url=http://localhost:8080/pentaho --username=dvader --password=password --charset=UTF-8 --path=/public --file-path=C:/Users/dvader/Downloads/pentaho-solutions.zip --overwrite=true --permission=true --retainOwnership=true

    And getting this error:

    /usr/pentaho/biserver-ce
    /usr/pentaho/biserver-ce
    WARNING: Using java from path
    DEBUG: _PENTAHO_JAVA_HOME=
    DEBUG: _PENTAHO_JAVA=java
    log4j:WARN Continuable parsing error 3 and column 57
    log4j:WARN Document root element "configuration", must match DOCTYPE root "null".
    log4j:WARN Continuable parsing error 3 and column 57
    log4j:WARN Document is invalid: no grammar found.
    log4j:WARN The <configuration> element has been deprecated.
    log4j:WARN Use the <log4j:configuration> element instead.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    600

    Default

    Are you on a Windows or Linux system? --file-path=C:/Users/dvader/Downloads/pentaho-solutions.zip looks like Windows but import-export.sh is Linux
    Documentation:
    https://help.pentaho.com/Documentation/6.1/0P0/000/Backup_and_Restore_Pentaho_Repositories

  3. #13
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by johanhammink View Post
    Are you on a Windows or Linux system? --file-path=C:/Users/dvader/Downloads/pentaho-solutions.zip looks like Windows but import-export.sh is Linux
    Documentation:
    https://help.pentaho.com/Documentation/6.1/0P0/000/Backup_and_Restore_Pentaho_Repositories
    I'm on linux. Yes i've noticed that, it's just an error when posting here, i've used a linux file path when running that command.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    3

    Default

    How did you solve this we are running into the same issues with browsers and reports some work on some PC others it doesn't.

  5. #15
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by elatham View Post
    How did you solve this we are running into the same issues with browsers and reports some work on some PC others it doesn't.
    I really can't tell you what to do to solve this issue because i don't know. It start working on it's own in all the pc that doesn't work before, and we haven't do any changes to them.
    So strange. Sorry.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2017 Pentaho Corporation. All Rights Reserved.