Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: Blank columns values in report

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3

    Default Blank columns values in report

    Hi,

    I have a strange problem regarding Pentaho Report designer. I created a model in Metadata and use this as source in my report. In model I connect to Cloudera Impala which offers real time queries on Hadoop (Data Direct ODBC driver). When I preview results in Metadata editor i get back results: Name:  MetadataQuery.jpg
Views: 37
Size:  25.5 KB.

    When I use this model as source in Report designer and preview the query I get the column name (and the number of records also because there are 6 white cells where the results should be) but I don't see the records Name:  ReportDesignerQuery.jpg
Views: 37
Size:  22.5 KB

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    44

    Default

    no i have no idea towards what is the problem causing the same yet you may better utilize the web resources to get an apt clue into the same

  3. #3
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3

    Default

    The same "error" happens in user console in Dashboard designer and in Interactive report. But the real deal is that when I use numeric values I can see them Name:  NumbersWorkOk.jpg
Views: 31
Size:  27.4 KB. Ignore currently that they are small e-57 or something like that, but are visible..

    I just checked in Metadata Editor and there string and number fields are OK presented (the small numbers are rounded to 0 to tell the truth).. ..I gotta check what we have on Hadoop and how everything is mapped..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.