Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem - Fixed Input

  1. #1
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    114

    Exclamation Problem - Fixed Input

    Hello, there is a transformation that was working perfectly in PDI 4.4 CE and PDI 5 CE the following error is being launched:

    Someone had the same problem or know what it could be?

    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - ERROR (version 5.0.1-stable, build 1 from 2013-11-15_16-08-58 by buildguy) : Unexpected error
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - ERROR (version 5.0.1-stable, build 1 from 2013-11-15_16-08-58 by buildguy) : org.pentaho.di.core.exception.KettleFileException:
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 -
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - Exception reading line using NIO: java.nio.channels.ClosedChannelException
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at java.lang.Thread.run (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.step.RunThread.run (RunThread.java:60)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.processRow (FixedInput.java:92)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.readOneRow (FixedInput.java:156)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInputData.readBufferFromFile (FixedInputData.java:109)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.read (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.ensureOpen (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 -
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at java.lang.Thread.run (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.step.RunThread.run (RunThread.java:60)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.processRow (FixedInput.java:92)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.readOneRow (FixedInput.java:156)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInputData.readBufferFromFile (FixedInputData.java:109)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.read (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.ensureOpen (null:-1)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 -
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.readOneRow(FixedInput.java:240)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.processRow(FixedInput.java:92)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.step.RunThread.run(RunThread.java:60)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - Caused by: java.nio.channels.ClosedChannelException
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.ensureOpen(Unknown Source)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at sun.nio.ch.FileChannelImpl.read(Unknown Source)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInputData.readBufferFromFile(FixedInputData.java:109)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - at org.pentaho.di.trans.steps.fixedinput.FixedInput.readOneRow(FixedInput.java:156)
    2013/12/06 10:16:01 - ST_010L_FFI_PM_BRA_PM.0 - ... 3 moreName:  FIXED INPUT - CONFIGURATION.jpg
Views: 62
Size:  10.4 KBName:  FIXED INPUT - CONFIGURATION.jpg
Views: 62
Size:  10.4 KB

    Regards,
    Last edited by leandroconcon; 12-06-2013 at 09:15 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1

    Default

    Did you solve this ?
    I´m having the same problem... On 4.4.0 works fine, but on 5.0.1 crash with the same error

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.