Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Export Repo Issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    236

    Default Export Repo Issue

    Hi,

    I have converted my jobs to use PDI 5.0.1 CE. One of the last jobs is the one I use to create backup of the repo. I am using the 'export repo to xml file' component and I can connect to the required repo within the component when I 'test' the connection.

    When I try to run with kitchen I get :-

    2013/12/06 12:08:49 - RepositoriesMeta - Reading repositories XML file: /usr/src/pentaho/pdi_5_0_1/data-integration/repositories.xml
    2013/12/06 12:08:49 - Export repository to XML file 2 - ERROR (version 5.0.1-stable, build 1 from 2013-11-15_16-08-58 by buildguy) : No repository provided or specified repository is not defined on this system!
    2013/12/06 12:08:49 - Export repository to XML file 2 - ERROR (version 5.0.1-stable, build 1 from 2013-11-15_16-08-58 by buildguy) : Unexpected error : java.lang.Exception: No repository provided or specified repository is not defined on this system!

    even thought it is the exact same execution parameters I use successfully for all the other jobs I converted (i.e the same repositories.xml is used by all jobs)

    Any ideas?
    PDI 8.0.0
    MySQL - 5.6.27
    Redshift - 1.0.1485
    PostgreSQL 8.0.2
    OS - Ubuntu 10.04.2

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    236

    Default

    Hi,

    I ended up using the sample repo export example that uses javascript rather than the export repo component. Seems to work fine.

    Thanks,
    PDI 8.0.0
    MySQL - 5.6.27
    Redshift - 1.0.1485
    PostgreSQL 8.0.2
    OS - Ubuntu 10.04.2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.