Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: Openerp Report from PRD

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    3

    Default Openerp Report from PRD

    Hi All,
    Im new on the community and have some issue with pentaho bi server.
    Im trying to run a PRD report that i create with the OpenERP Data Access, but im getting a parsing error.
    No error showing on logs (at least on catalina.out).
    Im using PRD 5 and Biserver CE 5.
    I already created others reports directly with JDBC, connecting with postgreSQL, but when i try with the OpenERP Data Access im getting the error.
    I can run the report on the PRD without any problem, and it said that the publish was succesfull.
    Anyone know how to configure biserver 5 to run a prpt created like this?

    Thx and regards.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by guidaki View Post
    Hi All,
    Im new on the community and have some issue with pentaho bi server.
    Im trying to run a PRD report that i create with the OpenERP Data Access, but im getting a parsing error.
    No error showing on logs (at least on catalina.out).
    Im using PRD 5 and Biserver CE 5.
    I already created others reports directly with JDBC, connecting with postgreSQL, but when i try with the OpenERP Data Access im getting the error.
    I can run the report on the PRD without any problem, and it said that the publish was succesfull.
    Anyone know how to configure biserver 5 to run a prpt created like this?

    Thx and regards.
    Hi, how did you resolve this issue?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2014
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by guidaki View Post
    Hi All,
    Im new on the community and have some issue with pentaho bi server.
    Im trying to run a PRD report that i create with the OpenERP Data Access, but im getting a parsing error.
    No error showing on logs (at least on catalina.out).
    Im using PRD 5 and Biserver CE 5.
    I already created others reports directly with JDBC, connecting with postgreSQL, but when i try with the OpenERP Data Access im getting the error.
    I can run the report on the PRD without any problem, and it said that the publish was succesfull.
    Anyone know how to configure biserver 5 to run a prpt created like this?

    Thx and regards.

    How did you resolve that issue?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.