Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 1 of 1

Thread: carte web services command not working properly

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    22

    Default carte web services command not working properly

    Hello,
    I was able to start carte server on localhost port 8081.

    Executing the transformation command http://127.0.0.1:8080/kettle/execute..._TRANSFORM.ktr works perfect and was able to monitor in carte web console.

    But trying to run a JOB using http://127.0.0.1:8080/kettle/startJo...Transforms.kjb did not work and browser says "The specified job [/home/bviswana/pentaho/Jobs/RunDimTransforms.kjb] could not be found" Not sure what is wrong in the command or missing.

    Referring to http://wiki.pentaho.com/display/EAI/Carte+Web+Services where it lists the services did not help and doing http://162.70.7.107:7190/kettle/exec...Transforms.kjb also error out.

    Please get me some pointers as how to fire job thru URL submission to carte server. (or any other way to give to carte) We are not using DI or DB based report but all are physiical file based.

    Thanks,
    Balaji

    Pentaho PDI 5.0.2

    LINUX (LSB_VERSION=base-4.0-amd64:base-4.0-noarch:core-4.0-amd64:core-4.0-noarch:graphics-4.0-amd64:graphics-4.0-noarchrinting-4.0-amd64rinting-4.0-noarch
    Red Hat Enterprise Linux Server release 6.4 (Santiago) )

    Java 1.7
    Last edited by vishbalaji; 04-08-2014 at 04:30 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.