Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Pig Script Executor settings not persistent in 5.0.1.A

  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    12

    Default Pig Script Executor settings not persistent in 5.0.1.A

    Good morning,

    I'm running into an issue with the "Pig Script Executor" job step in Pentaho CE 5.0.1.A. I see the following behavior on both Windows 8.1 and Mac OS X 10.9.3. The step works fine in Pentaho CE 4.4.0.

    All the settings like HDFS host or port are not persistent when the job is reopened after a save. It loses all the settings and therefore the step doesn't function, although I see the filled in values in the database.

    Anyone familiar with this issue? Is there a way to fix it?

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    1

    Default

    Dear,

    it seems the same issue persist even I tried latest GA release, say 5.1.0 (pdi-ce-5.1.0.0-752).

    after restarting DI (community edition), earlier filled HDFS and jobtracker remote server name and port are missing while the slave server definition able to be kept. btw, I am connecting to remote repository server.

    could expert shed some light on this issue, thanks.

    Cheers
    Jason

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.