Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: BA 5.2 - building issue: missing dependencies

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    271

    Default BA 5.2 - building issue: missing dependencies

    Hi,
    I'm trying to build the BA from source, as always did with previous versions.

    I have checkout the git repository at 5.2.0.0-R tag. Project revision build property is set at 5.2.0.0-209, the same of the sourceforge distribution.

    However, when giving from command line, at project root, the usual
    Code:
    ant -f dev_build.xml dev-rebuild
    , after some successful dependency resolution, ivy starts complaining about missing jars. For instance:

    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: UNRESOLVED DEPENDENCIES ::
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: pentaho#pentaho-connections;5.2.0.0-209: not found
    [ivy:resolve] :: pentaho#pentaho-actionsequence-dom;5.2.0.0-209: not found
    [ivy:resolve] :: pentaho#pentaho-xul-core;5.2.0.0-209: not found
    [ivy:resolve] :: pentaho#pentaho-database-model;5.2.0.0-209: not found
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


    Actually, the artifact repository at repo.pentaho.org does not contain these files. Is this kind of bug or am I missing something?
    Thanks in advance

    Edit: I filled in a jira.
    Last edited by Ato; 10-31-2014 at 11:23 AM.
    Andrea Torre
    twitter: @andtorg

    join the community on ##pentaho - a freenode irc channel

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    563

    Default

    I have a similar problem when building biserver-ce-v4.8:

    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: UNRESOLVED DEPENDENCIES ::
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: pentaho-reporting-engine#pentaho-reporting-engine-classic-core-platform-plugin;4.8-SNAPSHOT: not found
    [ivy:resolve] :: pentaho#pentaho-open-admin-console-package;4.8-SNAPSHOT: not found
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    I didn't really have any problems with my setup the other day when I was trying to build the biserver (with CBF).
    Best regards,
    Diethard
    ===============
    Visit my Pentaho blog which offers some tutorials mainly on Kettle, Report Designer and Mondrian
    ===============

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.