Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: ConnectWise

  1. #1
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    2

    Default ConnectWise

    Hi All,

    I was fiddling around in Pentaho (kettle 6) and tried to connect to ConnectWise, without any success..

    Does anyone know whether this is possible and if so, how?


    As an example, this is what the ConnectWise API-tester sends over, captured with Wireshark:


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
    <soap:Body>
    <ProcessClientAction xmlns="http://tempuri.org/">
    <actionString>
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <GetConnectWiseVersionActionxmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
    <CompanyName>yzx</CompanyName>
    <IntegrationLoginId>zyx</IntegrationLoginId>
    <IntegrationPassword>xyz</IntegrationPassword>
    <ConnectWiseVersionInfo><Version></Version>
    <IsCloud>false</IsCloud>
    </ConnectWiseVersionInfo></GetConnectWiseVersionAction>
    </actionString></ProcessClientAction></soap:Body></soap:Envelope>

    This returns the version number of Connectwise in XML.
    As a first step in Pentaho I really would like to have this working, when I know how the "formatting" works, I can move on to do queries etc.
    Btw, I got it working in SoapUI.


    Thanks in advance!

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5,534

    Default

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
    <soap:Body>
    <ProcessClientAction xmlns="http://tempuri.org/">
    <actionString>
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <GetConnectWiseVersionActionxmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
    

    The "second" XML declaration caught my eye - this should never validate...
    So long, and thanks for all the fish.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    2

    Default

    ok, I suppose this is really bad and all (I'll sue them Monday first thing in the morning! ), but would it be a problem for Pentaho?


    PS.
    I'm not sure what is wrong but I cleaned and formatted this xml some, maybe I exaggerated a bit.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.