When i request my report via its API endpoint (http://10.10.10.255:8080/pentaho/api...image-type=png) and I inspect the contents of the response it appears as such.

Code:
<html><script id="tinyhippos-injected">if (window.top.ripple) { window.top.ripple("bootstrap").inject(window, document); }</script><head>    <title> </title>
    <meta name="generator" content="Pentaho Reporting Engine Classic version 6.0.0.0-353.-1">
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <link type="text/css" rel="stylesheet" href="/pentaho/getImage?image=style856725244967913439.css">
  </head>
  <body>
    <table cellspacing="0" cellpadding="0" class="style-0">
      <colgroup><col style="width: 154pt">
      <col style="width: 280pt">
      <col style="width: 34pt">
      </colgroup><tbody><tr style="height: 101pt">
        <td class="style-1">&nbsp;</td>
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
      </tr>
      <tr style="height: 190pt">
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
        <td valign="top" class="style-2"><img src="/pentaho/getImage?image=picture8202531613524779108.png" border="0" class="style-3"></td>
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
      </tr>
      <tr style="height: 357pt">
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
        <td style="font-size: 1pt">&nbsp;</td>
      </tr>
    </tbody></table>
  




</body></html>
The documentation found here states that the report should be returned as "A single page report as PNG". Granted, there is an image element in the html with the appropriate link but I was expecting the raw image link as the return value. Am I missing something here?

-James