Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: DB connection in version 5.2 is ok, but not in version 6.0

  1. #1
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    11

    Default DB connection in version 5.2 is ok, but not in version 6.0

    Hello,

    The exception scenario is, I use account "test_etl" to delete table "test_mgr.project_list"

    It is ok in 5.2 but not in 6.0, so I get "ORA-00942: table or view does not exist" error

    I open Database connection edit window, and I click "explore"

    I can find project_list table in test_mgr schema in 5.2 but not in 6.0

    How could it happen?

    Thanks for any comment !!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    313

    Default

    try to clear DB CACHE on your database connection and check once

  3. #3
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    11

    Default

    Thanks for your reply
    But clear DB cache doesn't work for me

  4. #4
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    313

    Default

    Can you please post your steps how you cleared the cache, for your issue.

    Before that, please restart your kettle machine if it is in your control.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    11

    Default

    santhi, thank you!
    I've tried restart the spoon and clear the DB cache, and it works!
    Somehow it is a weird problem.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.