Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with Move files-step

  1. #1
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    2

    Default Problem with Move files-step

    Using 7.0.

    I've set up a file repository that has an Input folder in the root directory. I can read files from the folder just fine using the path \Input\${Filename}, but when I try to use the same path in the Move files-step, it gives me a "File does not exist" error. Is there a workaround that does not involve parametrising the path to the repository root?

    Thanks in advance for the help.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5,534

    Default

    Quote Originally Posted by GabbyGabe View Post
    I've set up a file repository that has an Input folder in the root directory.
    I imagine a Kettle file repository REPO pointing to D:/Project/Repository with an immediate subfolder Input i.e. D:/Project/Repository/Input.

    Quote Originally Posted by GabbyGabe View Post
    I can read files from the folder just fine using the path \Input\${Filename}
    Where exactly would such a file reference work?

    Move-Files will not expand /Input/${Filename} to include the repository path for you.
    So long, and thanks for all the fish.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.