Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: problem with Ivy Dashboard Components plugin (bi server 7.0)

  1. #11
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    Default

    I have the same problem...
    I installed the IvyDC manually (unzipping the file in the system folder), inserted the licence key in the component page in the Pentaho CDE, but still the Ivy does not appear in the component list.
    ONLY if I open some old Dashboard that use something from this component – it appears in the list.
    I have Pentaho 7.1.

    Does anyone find a solution?

  2. #12
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    1

    Default

    I confirm that on Pentaho versions 7.1 and 8.0.
    I had to manually download it, unzip it and restart server, because of the errors in downloading the zip,
    I have a menu item in Tools -> Ivy Dashboard Component, in Marketplace is marked as Installed,
    but no menu entry in CDE.

    The component is totally unusable.

  3. #13
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1

    Default

    Hi,
    I have a similar problem using pentaho 6.0.1 community edition:
    Ivy IS appear in the component list but since today guages don't appear in any dashboard.
    Do you have any suggestion?

    Thank you
    Sara

    Sara

  4. #14

    Default

    It works in pentaho 8.1.0.0.365

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2017 Pentaho Corporation. All Rights Reserved.