Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 6 of 6

Thread: Plugin not loading

  1. #1
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4

    Default Plugin not loading

    Hi,

    I try to use this plugin: https://github.com/OpenGov-OpenData/...ta-Integration

    I followed the instruction to copy&paste the files into /data-integration/plugins/

    When I start spoon, the new plugin is not loaded.

    What steps am I missing?

  2. #2
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4

    Default Plugin not loading

    Hi,

    I am trying to use this plugin: https://github.com/OpenGov-OpenData/...ta-Integration

    Followed the instruction to copy&paste the files into /data-integration/plugins. Restarted spoon, but the plugin was not loaded.

    Did I miss any steps?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    107

    Default

    It probably needs to be in the steps folder if it isn't there currently.

  4. #4
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4

    Default

    I download CE version pdi-ce-7.0.0.0-25, I don't see the steps folder within this. Do I need to create one then put files there?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    107

    Default

    Yes, just make it inside plugins. You'll notice on the github that the files are listed under steps/ckan-datastore-plugin. That's how it needs to be.

  6. #6
    Join Date
    May 2017
    Posts
    4

    Default

    Thanks a lot Isha. Save my day!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.