Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 1 of 1

Thread: Problems while connecting to Kettle-Repository via openvpn

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    12

    Angry Problems while connecting to Kettle-Repository via openvpn

    Dear community,

    PDI:7.1.0.0.12
    Device: MacBook Pro 2017 / High Sierra 10.13.1

    The problem is the following: Within my office-network (connected via ethernet), its no problem to connect to my kettle-repository via the data-integration tool. If i connect from home via openvpn to my office network, there is no possibility to connect to the same kettle-repository. The OpenVPN works totally fine, no problems with other network-storage-connections or everything. The strange thing about this is: The "connect" button in the right top corner doesnt appear if i'm connected via wifi/openvpn - with ethernet everything is fine.

    Is there any safety-settings like firewalls or whatever at kettle/spoon, that blocks my connection?

    I already searched within the forum, and tried this: https://forums.pentaho.com/showthrea...connect-button - but it doesnt help.

    Actually I disconnected everything onto mac (Default firewall)

    Best regards
    Last edited by b24_help; 11-01-2017 at 09:00 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.