I have a problem in deploying the (JBoss server) report.I have created the report in Pentoho Report design wizard.i have successfully published the report.when i tried to run the report through home page i am getting the error like


Error: ConnectFactory.ERROR_0001 - Database connection could not be established to: myJNDI - javax.naming.NameNotFoundException: myJNDI not bound (org.pentaho.plugin.sql.SQLLookupRule)

myJNDI - jndi name.
database - ORACLE 10 g.

As per the instruction in the userguide i have created a myJNDI.xml file .

myJNDI-ds.xml
----------------
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<datasources>
<local-tx-datasource>
<jndi-name>myJNDI</jndi-name>
<connection-url>jdbc racle:thin:@localhost:1521:XE</connection-url>
<driver-class>sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver</driver-class>
<user-name>winere</user-name>
<password>winere</password>
<min-pool-size>5</min-pool-size>
<max-pool-size>20</max-pool-size>
<metadata>
<type-mapping>Oracle10g</type-mapping>
</metadata>
</local-tx-datasource>
</datasources>
-------------------------------------------------------------------
In \jboss\server\default\deploy\pentaho.war\WEB-INF
web.xml file i have added the below

<resource-ref>
<description>myJNDI</description>
<res-ref-name>myJNDI</res-ref-name>
<res-type>javax.sql.DataSource</res-type>
<res-auth>Container</res-auth>
</resource-ref>
------------------------------------------------------------------------------------
In jboss\server\default\deploy\pentaho.war\WEB-INF
jboss-web.xml file i have added the below
<resource-ref>
<res-ref-name>myJNDI</res-ref-name>
<res-type>javax.sql.DataSource</res-type>
<jndi-name>myJNDI</jndi-name>
</resource-ref>
------------------------------------------------------------------

In the \pentaho-solutions\system\simple-jndi
jdbc.properties file i have added

myJNDI/type=javax.sql.DataSource
myJNDI/driver=sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver
myJNDI/url=jdbcracle:thin:@localhost:1521:XE
myJNDI/user=winere
myJNDI/password=winere
-------------------------------------------
Also i have added ojdbc.jar file in the lib folder of the jboss

Still i am getting the error.Is there any other settings apratfrom this.

Please help me.

Thanks,
Rubitha