Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: Error when run the build.xml file from pentaho-standalone

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3

    Default JBoss Configuration Disabled

    Hi everybody, I 'm following the How-to... tutorial, and when I tried to configure the JBoss server, Configuration option (in Server Navigator view) is disabled. How can I configure the JBoss server?
    Could you help me with this problem? I 'm new with Pentaho and having problems now is not a good beginning.

    Thank you!!!

    Raúl
    Last edited by ramascaro; 10-25-2007 at 10:35 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    216

    Smile

    Hi,

    Quote Originally Posted by ramascaro View Post
    Hi everybody, I 'm following the How-to... tutorial, and when I tried to configure the JBoss server, Configuration option (in Server Navigator view) is disabled. How can I configure the JBoss server?
    Could you help me with this problem? I 'm new with Pentaho and having problems now is not a good beginning.

    Thank you!!!

    Raúl
    Some JBoss server configurations files are under /server/default/deply/pentaho.war/WEB-INF/. At first glance, web.xml and jboss-web.xml would me the more important ones.
    What <<the How-to... tutorial>> are you talking about ? Please write down the url.

    a+, =)
    -=Clément=-

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3

    Default

    Quote Originally Posted by clement View Post
    Hi,

    What <<the How-to... tutorial>> are you talking about ? Please write down the url.

    a+, =)
    -=Clément=-
    This is the tutorial URL:

    http://www.mirrorservice.org/sites/d...o_es_1.1.5.pdf


    Thanks,
    Raúl

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.