Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: 1.6GA Not attaching Attachments

  1. #11
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    579

    Default

    Hey all,

    For Hibernate and MySQL, because of this problem, we recommend you use Apache DBCP for the connections because DBCP can test the connection for validity before attempting to use it:

    Forum Post

  2. #12

    Default

    Thanks for that,

    I can't help but feel that the solution to this problem was rather well hidden, would it not make sense for problems that could affect people on a large scale to give them some space of their own, and not the 3rd page of a forum thread?

    Thanks for pointer anyway(Its only taken days of debugging for a 10 minute answer )

    Cheers

    Tom
    Last edited by bugg_tb; 11-12-2007 at 12:24 PM.
    This is a signature.... everyone gets it.

    Join the Unofficial Pentaho IRC channel on freenode.
    Server: chat.freenode.net Channel: ##pentaho

    Please try and make an effort and search the wiki and forums before posting!
    Checkout the Saiku, the future of Open Source Interactive OLAP(http://analytical-labs.com)

    http://mattlittle.files.wordpress.co...-bananaman.jpg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.