Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: Design Studio generate url

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    18

    Default Design Studio generate url

    Hi to all;

    I created a new xaction. Like everytime i do, i just went to test and first i clicked test server and logged in and when i clicked generate url nothing happened

    I thought maybe i had a problem with my new xaction i opened an another xaction who actually works, i clicked generate url nothing happened again.
    Yesterday all was ok
    do you have any idea what is going on?
    Eclipse SDK

    Version: 3.2.2

    thanks
    ZP

  2. #2

    Default

    Eclipse SDK
    Version: 3.2.2
    Build id: M20070212-1330

    Same problem !

    No logs !, No errors ! Just non url generated at all !

    Any hints what to do ?

    BRs,
    M.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    364

    Default

    same here... anybody found out why?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    15

    Default

    Same problem. Did no one figure out why this happens. One day it was fine, the next day it would not Generate URL.

  5. #5

    Default

    Just non url generated at all.
    One new brand that we love is Meli Beach Sexy lingerie offering sexy and glamorous designs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.