Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Data won't load (postgresql)

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14

    Default Data won't load (postgresql)

    Yesterday I managed to set everything of the foodmart example, then I turned off both Tomcat and postgresql services. After a little while, when I turned them on again, it would work without errors, but the data wouldn't load into the tables. I haven't changed a thing on any of the configurations. All I've done was creating a new database on postgre, just for testing purposes (I was expecting to work with this new database later on, using mondrian).

    So, any advices? I've checked all the connection strings and everything, they all look fine.

    This is on the queries .jsp files:

    <jp:mondrianQuery id="query01" jdbcDriver="org.postgresql.Driver" jdbcUrl="jdbc:postgresql://localhost/foodmart" jdbcUser="postgres" jdbcPassword="12345" catalogUri="/WEB-INF/queries/FoodMart.xml">

    mondrian.properties, web.xml and datasources.xml:

    mondrian.test.connectString=Provider=mondrian;Jdbc=jdbc:postgresql://localhost/foodmart;JdbcUser=postgres;JdbcPassword=12345;Catalog=/WEB-INF/queries/FoodMart.xml;JdbcDrivers=sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver,org.postgresql.Driver;

    Also, the only .jsp that loads data there is the 'California Manager' one, because it doesn't connect to the postgre database.

    Thanks for any help!
    Last edited by vitorbm; 03-02-2008 at 03:36 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    14

    Default

    Ha, solved by removing the database and doing it all over again. Oh well

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.