Hi,

I have a problem when i create a new report ....

[es_161] Error: RuntimeContext.ERROR_0012 - [es_33] ActionDefinition for MQLRelationalDataComponent did not execute successfully (org.pentaho.core.runtime.RuntimeContext) [es_116] Debug: [es_21] Starting execute of samples/reporting/Reporte1_Metadata.waqr.xaction (org.pentaho.core.solution.SolutionEngine)
[es_116] Debug: [es_30] Getting runtime context and data (org.pentaho.core.solution.SolutionEngine)
[es_116] Debug: [es_33] Loading action sequence definition file (org.pentaho.core.solution.SolutionEngine)
[es_116] Debug: [es_34] audit: instanceId=623ff53f-f192-11dc-9e76-fb4a86a806af, objectId=org.pentaho.core.runtime.RuntimeContext, messageType=action_sequence_start (org.pentaho.core.runtime.RuntimeContext)
[es_14] Error: SQLBaseComponent.ERROR_0006 - [es_122] Could not execute Reporte1_Metadata.waqr.xaction - com.ibm.db2.jcc.b.SqlException: DB2 SQL error: SQLCODE: -204, SQLSTATE: 42704, SQLERRMC: DB2INST1.MYTABLE (org.pentaho.plugin.mql.MQLRelationalDataComponent)
[es_161] Error: RuntimeContext.ERROR_0012 - [es_33] ActionDefinition for MQLRelationalDataComponent did not execute successfully (org.pentaho.core.runtime.RuntimeContext)
[es_161] Error: SolutionEngine.ERROR_0007 - [es_27] Action sequence execution failed (org.pentaho.core.solution.SolutionEngine)

[es_41] Server Version Pentaho BI Platform 1.6.0.GA.863

I see my schema is SCHEMA1 but takes DB2INST1 like a users login....

can someone explain me why and help me to solve this problem?

Thanks!