Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 4 of 4

Thread: Error Occurred While getting Resultset

  1. #1

    Default Error Occurred While getting Resultset

    I published my first test AS400 cube to my BI Platform. The wizard works fine, but when I try to open my cube I get this error "Error Occurred While getting Resultset" can anyone help me?, could this be a connection problem?

  2. #2

    Exclamation

    this other thread is about the same, but it did get some attention.

    http://forums.pentaho.org/showthread...rred+resultset

  3. #3

    Default

    i'd suggest you attach your cube.

    Tom
    This is a signature.... everyone gets it.

    Join the Unofficial Pentaho IRC channel on freenode.
    Server: chat.freenode.net Channel: ##pentaho

    Please try and make an effort and search the wiki and forums before posting!
    Checkout the Saiku, the future of Open Source Interactive OLAP(http://analytical-labs.com)

    http://mattlittle.files.wordpress.co...-bananaman.jpg

  4. #4

    Default

    As I reported yesterday... I found out what was the problem. The cube designer is leaving out the definition of the schema, and thus my cube gets and empty resultset because the query does not go through. So I just inserted the tag in my cube, and I was ready to go!

    If anything else happens, I' will keep everyone posted. Thanks for your help!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.