Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: error in the schema!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default error in the schema!

    hello every body,

    i'll be very happy if any body could help me.It's the first time that i try to generate a cube olap.I write my schema (.xml) but when i try to execute a MDX query i have this error message,I am very upset and i don't know how to resolve my problem.

    "" The following is not a valid MDX Query: In Schema: Attribute 'name' is unset and has no default value. "

    my query is
    "select {[Measures].[NONCONFORMITE]} on columns,

    {([ACTIVITY].[All ACTIVITY])} ON rows from audit "

    can u help me please
    Attached Files Attached Files
    Last edited by clara; 04-10-2008 at 09:08 AM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    Default

    please can anyone help me?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1

    Default

    clara,

    Have you figured this out? I am having the same problem but the pentaho and jasper forums yeild results = 0 in my experience.

    I am certain that others have experienced this but even though i have purchased the documentation, it only covers the obvious, but not all the flakiness.

    If you have found a clue, can you post it?

    Thank you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.