Hello,

I am having trouble with the Web Services lookup. I am not very experienced in XML so I might be doing something wrong. The error is detailed below.

Maybe I should be detailing something in the Web service lookup details (Repeating element name?) for it to be able to parse the XML that is returned from the web service but I tried everything I could think of.

I am running Kettle 3.1.0 on OSX 10.5.6 and my java details are:

java version "1.5.0_16"
Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.5.0_16-b06-284)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.5.0_16-133, mixed mode, sharing)

Any help would be greatly appreciated.

Regards,

Sander


Code:
2009/03/05 18:16:12 - Web services lookup.0 - ERROR (version 3.1.0, build 826 from 2008/09/30 11:29:00) : Unexpected error : 
2009/03/05 18:16:12 - Web services lookup.0 - ERROR (version 3.1.0, build 826 from 2008/09/30 11:29:00) : org.pentaho.di.core.exception.KettleStepException: 
2009/03/05 18:16:12 - Web services lookup.0 - ERROR (version 3.1.0, build 826 from 2008/09/30 11:29:00) : Error parsing data returned by the web service, content:
2009/03/05 18:16:12 - Web services lookup.0 - ERROR (version 3.1.0, build 826 from 2008/09/30 11:29:00) : <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
2009/03/05 18:16:12 - Web services lookup.0 - ERROR (version 3.1.0, build 826 from 2008/09/30 11:29:00) : <SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:ns1="urn:ContactService" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:SOAP-ENC="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"><SOAP-ENV:Body><ns1:loginResponse><token xsi:type="xsd:string">sometoken</token></ns1:loginResponse></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>