Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: Error finding fields from Mapping

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Error finding fields from Mapping

    I've just created my first mapping (sub-transform)*. The sub-transform works as expected. However, when I right click on the mapping step and select "Show output fields" is get "An error occurred finding fields! java.lang.NullPointerException". Is this normal, or have I incorrectly configured my mapping?


    *My mapping consists of a Mapping Input Spec -> Modified Java Script Value -> Mapping Output Spec. The javascript step takes in two fields, concatenates them into a third field, and passes all three fields on.

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    It's really best that you file a bug report with a sample.
    That way we'll also have an idea about which version of PDI you're using, your environment, etc.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default

    Bug reports get filed here, http://jira.pentaho.com/browse/PDI, correct?

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    Absolutely! Go for it!

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default

    Well, I haven't been able to reproduce this today. Suppose I'll just assume it was user error...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.