Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: iPhone on 3.0 - Parameter/xaction Page Not Rendering

  1. #1

    Angry iPhone on 3.0 - Parameter/xaction Page Not Rendering

    Hi all,

    I have been partly successful in getting the techtip for the Pentaho BI Server 3.0 and iPhone working.

    Everything works fine but for some reason when I go to run a report the iPhone opens up a new page and then renders the parameters/xaction view as a normal web page.

    Has anyone come across this problem or have any ideas as to why this would be occurring?

    Every other view (Login, Solution Browser etc.) is fine it is only the paramters/xaction view for a report - this happens on custom and sample reports!

    Thanks in advance,
    Prashant aka Schone
    Join ##Pentaho @ irc.freenode.net and start contributing!

    My blog: http://www.prashantraju.com/
    One guide to rule them all: Pentaho BI Server 3.6.0 with Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle and PostgreSQL

  2. #2

    Default Closer...

    After re reading the wiki entry for the 10,000th time hehe I noticed that there was this line which didn't make much sense:

    The final edit of the web.xml file is to make sure you modify the base-url context parameter to reference
    To reference... what? Do I need to change my web.xml?

    Hmm any ideas would be great!
    Join ##Pentaho @ irc.freenode.net and start contributing!

    My blog: http://www.prashantraju.com/
    One guide to rule them all: Pentaho BI Server 3.6.0 with Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle and PostgreSQL

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.