Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 3 of 3

Thread: xaction errors

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    15

    Default xaction errors

    Is there a trick to debugging xaction errors? The design studio is pretty vague.

    Pentaho BI Platform - Error in Action Failed Error: SolutionEngine.ERROR_0007 - Action sequence execution failed (org.pentaho.platform.engine.services.solution.SolutionEngine) Debug: Starting execute of bi-developers/chartbeans/chartbeans2_line.xaction (org.pentaho.platform.engine.services.solution.SolutionEngine)
    Debug: Getting runtime context and data (org.pentaho.platform.engine.services.solution.SolutionEngine)
    Debug: Loading action sequence definition file (org.pentaho.platform.engine.services.solution.SolutionEngine)
    Error: SolutionEngine.ERROR_0007 - Action sequence execution failed (org.pentaho.platform.engine.services.solution.SolutionEngine)

    Server Version: Pentaho Platform Engine Core 3.5.0.stable.39705

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,010

    Default

    yeah, check the logs - there'll be more detail, and probably an exception.. Also try setting your xaction logging level to DEBUG.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    15

    Default

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.