Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with adminconsole

  1. #1

    Default Problem with adminconsole

    Hello,

    Since fews hours I have the following messages in the admin console log :

    Mar 16, 2010 3:11:39 PM org.pentaho.pac.server.biplatformproxy.xmlserializer.SchedulerXmlSerializer detectSchedulerExceptionInXml
    SEVERE: Open quote is expected for attribute "{1}" associated with an element type "language".

    It appears each time I try to create or see schedules from the scheduler tab, so the admin console is not working anymore.

    Any idea about the file that causes the trouble ?
    (I seek all files I changed and I don't see where/what is the problem).

    The error log from the admn console is : Unable to get content of solution repository. Open quote is expected for attribute "{1}" associated with an element type "language".
    Last edited by seb042; 03-17-2010 at 04:24 AM. Reason: more info

  2. #2

    Default

    Found the problem.
    In my solution I have a front office server that do the authentification with a PKI software.
    The thing is that the admin console seems to use the base-url set in the web.xml file (for quartz ? ). As the console doesn't provide user/password, it fails.

    How can I "hardcode" the url used by the adminconsole instead of using the one in web.xml file ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.