Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 6 of 6

Thread: what happened to the search?

  1. #1

    Question what happened to the search?

    The forums have a new look, did a new version get implemented? A search on a common term such as "excel" returns no hits. Furthermore the "Advanced Search" is not available. Is this a temporary condition while the search indexes get rebuilt?

    Just curious.... without a search it's hard to find stuff in the archives...

    Dave

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    Go to the forum, then hit the button "Search the forum".
    Seems easy enough.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    834

    Default

    Dave,
    maybe you tried the general search option (on top of the forum page), instead of the "Search forum" option (Above the first thread).
    Anyway, I'm also having trouble trying to search. You're right: something is missing or have changed in the search utility.
    mc
    (still missing the old L&F ...)
    Last edited by Maria Roldan; 08-07-2010 at 12:37 PM.

  4. #4
    dmoran Guest

    Default

    It looks like it is only finding articles since the upgrade, for example, search for excel shows your post and search for xaction only shows a few posts from this week. I'll have it looked into - thanks for the heads up.

    Doug

  5. #5
    dmoran Guest

    Default

    Okay - re-indexed and results look better. Let me know if it seems good now.
    Attached Files Attached Files
    Last edited by dmoran; 08-09-2010 at 12:12 PM.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    834

    Default

    Thanks, Doug.
    yes, the results look better (at least I found what I was looking for)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.