Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 8 of 8

Thread: URGENT!! JPivot Failure

  1. #1

    Exclamation URGENT!! JPivot Failure

    Hi !
    Please I need some urgent help!!,if someone can help me!

    I have installed the Biserver CE version 3.6. I have defined the cube, and in my PC everything is running smoothly but I have some users computer´s that when they start "playing" with the OLAP Cube for some reason (that I cannot figure out, why) they get a blank page. At that moment, the user has to right click on the tab, and "reload tab" to keep working.
    The problem is that is impossible to work in that way. Does anybody know :
    1-How I can debug this error ?
    2-Does anybody has suffered something similar ?
    3-Does anybody knows how to solve the issue ???

    Please, if someone can help me ... Im getting crazy with this issue.

    Im running the server on a Debian.

    Thank you very much for any collaboration

  2. #2
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    205

    Default

    Post the relevant pentaho log file. Also, turn on mdx/sql logging for mondrian. Search this forum for a recent how-to on that, it involves modifying log4j.xml

    regards,

    Mike

  3. #3

    Default

    Hey mikegreen!
    Firstly, thank you very much for your prompt answer!!!
    Attached is the pentaho.log. I run 3 queries, the 3rd one showed the page in blank, and then I did "reload tab".
    I tried to find something in the log, but unfortunatelly I didnt see anything.

    Thank you again for your help!

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    205

    Default

    Does it occur when running the same queries on the server locally?

    What is the server's CPU usage?

    How many users are accessing this?

  5. #5

    Default

    Does it occur when running the same queries on the server locally?
    What is the server's CPU usage?
    How many users are accessing this?
    I cannot run the query from the same server, but the CPU usage is ok, and we are 2 users (at the moment) accessing the Biserver.

    Something strange that I found was, that If I use Google Chrome instead of FireFox, it works perfectly!!!, therefore for the moment Im using Chrome instead..

    Have you hear anything about a problem with FF ??

    Thnks in advance!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    205

    Default

    Are you using HTTPS or plain HTTP?

  7. #7

    Default

    Just plain HTTP

  8. #8

    Default

    Ongoing issue with Jpivot mostly cause its old and knackered. There's never an 'error' it just doesn't render Back and Forward or Reload was the best I could ever come up with.
    This is a signature.... everyone gets it.

    Join the Unofficial Pentaho IRC channel on freenode.
    Server: chat.freenode.net Channel: ##pentaho

    Please try and make an effort and search the wiki and forums before posting!
    Checkout the Saiku, the future of Open Source Interactive OLAP(http://analytical-labs.com)

    http://mattlittle.files.wordpress.co...-bananaman.jpg

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.