Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 7 of 7

Thread: Japanese characters are garbled

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    24

    Default Japanese characters are garbled

    Dear Admin,

    Sometimes, Japanese characters are garbled. For example,
    http://forums.pentaho.com/showthread.php?79926
    I hope to fix this problem ASAP for all Japanese community members.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    22

    Default

    Dear Admin,

    Besides the following error(Japanese characters are garbled), it is not possible to retrieve it in Japanese.

  3. #3
    dmoran Guest

    Default

    I'll have our IT guys look into the issue.

    Thank you
    Doug

  4. #4
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    22

    Default

    Yoshi said at http://forums.pentaho.com/showthread...8A%95%E7%A8%BF

    I think this forum is based on vbulletin.
    http://www.vbulletin.com/
    There must be Japanese patch to solve this issue!

  5. #5
    dmoran Guest

    Default

    Update: We are working on converting the database, seem that there is a mismatch between the encoding used by the MySQL database hosting the forums and the vBulletin application. Most likely introduced during the last upgrade, Sept 2010. We are testing a fix on the test server.

    Thanks for you patients

  6. #6
    dmoran Guest

    Default

    Yoshi or cozy56, when you edit the garbled posts, do they look okay in the editor?

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    24

    Default

    Doug, it works well! Thank you very much.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.