Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 4 of 4

Thread: Prpt called from an xaction without CSS

  1. #1

    Default Prpt called from an xaction without CSS

    Hello,
    When I call a prpt from an xaction it renders without CSS. It seems to call a non existant url: /titan2/6e40695e-3e9c-11e0-b3b3-2d7cc13f1c26

    When I call it directly it renders and call an existant url: /titan2/getImage?image=style3890384216862434806.css

    Please see attached images.

    What might be the error?

    Thanks in advance,

    Andres

    Name:  reportWOstyles.jpg
Views: 51
Size:  30.7 KBName:  reportWIstyles.jpg
Views: 53
Size:  29.2 KB

  2. #2

    Default

    Dont quote me on this, but I seem to recall the ability to embed certain CSS stuff within the report properties
    This is a signature.... everyone gets it.

    Join the Unofficial Pentaho IRC channel on freenode.
    Server: chat.freenode.net Channel: ##pentaho

    Please try and make an effort and search the wiki and forums before posting!
    Checkout the Saiku, the future of Open Source Interactive OLAP(http://analytical-labs.com)

    http://mattlittle.files.wordpress.co...-bananaman.jpg

  3. #3

    Default

    Yes, doing that way worked fine....I still dont know what happen with a normal report...but...worked...

    Thanks Tom,

    Andres

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    5

    Default

    Hey,

    Do you have the correct base-url in web.xml (\biserver-ce\tomcat\webapps\pentaho\WEB-INF)? Try changing this to the hostname of your server and see if it helps.

    Cheers,

    René

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.