Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 8 of 8

Thread: Mozilla Firefox 4: error message after login

  1. #1

    Default Mozilla Firefox 4: error message after login

    Hi all,
    with the new version of Firefox (4.0) i got this message after login:

    Error generating XUL: Failed to parse: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <?xml-stylesheet href="chrome://global/skin/" type="text/css"?>
    <window width="400" hei

    ...any idea?!? Thanks

    ps: i use bi-server 3.6.0 on linux

  2. #2

    Default

    This JIRA contains a suitable workaround:

    http://jira.pentaho.com/browse/BISERVER-5087

    ...but it's not usable in a production environment

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    475

    Default

    Andrea,

    Why do you say that "it's not usable in a production environment?" Is it because your users can't install the Firefox extension on their machines, due to limited privileges? Or do you see a different problem?

    In our case, telling users to install an extension is not an issue, particularly if they were able to upgrade to Firefox 4.

    Rob

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23

    Default

    guys,

    noticing that tooltips are not showing up on FF4 even after the remote XUL fix. Can anyone confirm this?

    thanks,
    ggy

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,498

    Default

    There's been a server-side fix proposed by Will "Super Lego Man" Gorman in http://jira.pentaho.com/browse/BISERVER-5087

    /bow !
    Pedro Alves
    Meet us on ##pentaho, a FreeNode irc channel

  6. #6
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23

    Default

    Thanks for pointing that out Pedro!

    I think the jira entry you're referring to is http://jira.pentaho.com/browse/BISERVER-5282 though.
    Server side fix works! Remember for clear your browser cache though..

    Still noticing that tooltips are not showing up in FF4, is mine an isolated case?

    Regards,
    ggy

  7. #7
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    I have tooltips in FF4 on Ubuntu 10.10.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    23

    Default

    noted with thanks.

    issue was resolved after system reboot =P

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.