Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 6 of 6

Thread: CDE template.html

  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    140

    Default CDE template.html

    Hello everyone,

    Now, I've used CDE to create my charts. However I'd like to know where the template.html is located, so I can program some inline javascript.

    Could someone point me in the right direction ?


    Thanks in Advance !

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    140

    Default

    So is there any update on this ?

    I basically want to know which file I can manually edit after creating a dashboard with CDE for quick fixes and such.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,498

    Default

    I don't even understand what you want. If you want to do "quick fixed and such" why don't you just edit your dashboard on the server?
    Pedro Alves
    Meet us on ##pentaho, a FreeNode irc channel

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    140

    Default

    Hello pmalves,

    I guess I wasn't clear enough (I get that a lot, my bad). To give you an example:

    - I created an html structure with rows/columns and all my charts and such.

    Now let's say I want to wrap it all in another row. At this point there is no other option, that I can see of, than to recreate the whole html structure again. However, if I can manually edit the file that CDE creates than I could simply insert a div.

    Does that make sense (bare with me) ?


    Cheers !

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,498

    Default

    Indeed. You can't easily "wrap" stuff around. It would be cool to have that.

    Copy+paste is very requested and would also solve that part....
    Pedro Alves
    Meet us on ##pentaho, a FreeNode irc channel

  6. #6
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    140

    Default

    Hello pmalves,

    So do I understand you well if I say that the only solution for achieving this flexibility is coding it all by hand ?

    ps: for the coding+paste part, it would be nice to have a rendered html with all the elements in it. That would solve a lot I think.


    Cheers !

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.