Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with carte server

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5

    Default Problem with carte server

    Hi

    I am not able to run any jobs or tranformations on carte server on community edition.
    I had successfully run them on enterprise trial edition.
    It shows following message.
    Can anyone help me with this?

    Name:  carte.jpg
Views: 44
Size:  38.0 KB

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    170

    Default

    Hi,

    Double check that the info incl name of server and port it listens on matches what you have configured in Spoon.

    So whatever you past into the cmd line to start up a carte server on another box MUST match what you have configured in Spoon.

    Then restart Spoon and once again make sure that the values are the same.

    Next if your Jobs/Trans that you want to run in Spoon using a Carte instance use any variables you must Paste these in with valid values into the pop up "run" dialogue.

    I have seen what you are getting using PDI 3.2 and it always is fixed by checking for missing vars that I didn't account for or restarting spoon.

    Hope that helps

    Kent

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.