Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 4 of 4

Thread: Strange behaviour in table output for the "batch mode" checkbox

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,010

    Default Strange behaviour in table output for the "batch mode" checkbox

    Hi,

    I have 2 transforms, seemingly identical.

    Both have a table output step which goes to a parameterised mysql db connection.

    In one; The "use batch update for inserts" option is disabled(yet ticked). In the other it is available and ticked.

    Why would this be? In the 2nd one i'm getting really odd behaviour with the autonumber key field - in that it's not working! Very strange!

    Thanks,
    Dan

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    Any error handling or heaven forbids a database transactional transformation?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,010

    Default

    no error handling. I'll check transactional though, i wouldnt have set it, but maybe someone else did for some reason. Will check later!
    Ooh, i wonder if it did have error handling at some point, and now has no actual hop defined.. hmm. Thanks Matt, thats a good tip to help me investigate further!

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    9,729

    Default

    Actually, error handling & batching should work fine together with MySQL. Mixing transactional behavior, batching & error handling is not a simple matter though ;-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.