Hitachi Vantara Pentaho Community Forums
Results 1 to 5 of 5

Thread: Issues In Internet Explorer 8

  1. #1

    Default Issues In Internet Explorer 8

    I am trying to run a dashboard I built using CDE in Internet Explorer 8 but the graphs are not displayed and I get javascript errors. The dashboard runs fine in Firefox.

    I then tried the CDE Sample Dashboard just to make sure it wasn't a mistake I made but I am getting the same issues. Here are the javascript errors I am getting:

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)
    Timestamp: Thu, 10 Nov 2011 20:48:14 UTC

    Message: Expected identifier, string or number
    Line: 3076
    Char: 126
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...d62351a62f6a25

    Message: 'jQuery' is undefined
    Line: 171
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...y.sparkline.js

    Message: 'BaseComponent' is undefined
    Line: 2
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...5d45cb95b1cd79

    Message: 'Dashboards' is undefined
    Line: 16
    Char: 3
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...e_sample1.wcdf

    Message: 'Dashboards' is undefined
    Line: 791
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...e_sample1.wcdf

    Message: Object expected
    Line: 796
    Char: 3
    Code: 0
    URI: http://cp0259a:8080/pentaho/content/...e_sample1.wcdf


    I am using the most recent version of Pentaho (4.1.0-GA Enterprise Edition) and the most recent versions of the CTools (cdf 4.0-SNAPSHOT, cdf-dd TRUNK-20111109, CDA TRUNK-20111013)

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    2,498

    Default

    Can you ty using ctools-installer to see how it looks?

    I the meanwhile we're about to commit a big change to ccc that will have a great impact in IE support
    Pedro Alves
    Meet us on ##pentaho, a FreeNode irc channel

  3. #3

    Default

    I have been using the ctools-installer. I updated the components yesterday to make sure I wasn't missing any recent fixes.

    When will your change be available?

  4. #4

    Default

    I tried upgrading to Internet Explorer 9 but I get the same issue.

  5. #5

    Default

    Estaré esperando la actualización, es muy importante par mi pues aqui no se cambian de IE.
    Muchas gracias, Pedro!
    ---------------------------------
    Looking forward for the upgrade as there are no plans for upgrading or changing IE.
    Thanks a lot in advance, Pedro!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Privacy Policy | Legal Notices | Safe Harbor Privacy Policy

Copyright © 2005 - 2019 Hitachi Vantara Corporation. All Rights Reserved.